sâmbătă, 22 ianuarie 2011

Stii sa pictezi?Iarna. Una dintre neplacerile acestui anotimp, foarte frumos de altfel, este ca racesti. Si e de ajuns sa raceasca unul ca apoi porneste un adevarat joc de domino ce darama sistemul imunitar al tuturor cunoscutilor.

Ce imi place insa foarte mult la cei raciti, ca fiecare are un stil de a tusi diferit. Fiecare are un stil diferit de a i se manifesta gripa. Dar ce mi se pare foarte interesant e cand vad pe strada oameni care sufla nasul. Cum scot batista (sau servetelul), cum isi iau avant si apoi, ca un trombon sau ca un flaut, dau nastere unei adevarate povesti pe note. Si nu inteleg de ce, ca si cum ar trebui sa fie mandru de opera realizata, omul deschide larg batista sa vada pictura cu nuante galben-verzui ce se intinde mandra in fata lui. Batista este apoi inchisa la loc si fie ia drumul cosului de gunoi, fie asteapta o alta ocazie pentru ca o noua pictura sa se adune la opera deja existenta. Si uite asa devenim un popor de pictori. Picturi insa pe care, din fericire, nu le vede decat autorul…

P.S. Tocmai mi-a spus un prieten ca el nu picteaza, ci sculpteaza, pentru ca mai are obiceiul sa faca bilute...

6 comentarii:

Anonim spunea...

cine a zis asta, Claudiu???:)))))

simgramancri spunea...

urmasul lui Brancusi...

Otniela Battzion spunea...

Shalom, Cristinel! Mai, da ce subiect ti-ai ales! Pe cinste!
Chiar nu m-am gandit prea des la suflatul nasului. Oricum,ne mai "auzim".

Otniela Battzion spunea...

Evident, "ne mai auzim" pe blog-urile noastre interesante, nu cand ne suflam nasul.Mai bine sa nu racim, sa mancam adecvat, si sa-L cinstim pe Domnul printr-o viata de Credinta curata.Binecuvantari familiei!

Anonim spunea...

DA aveti dreptate

Masaj erotic spunea...

Mult ceai de echinacee si eviti 100% raceala.