vineri, 22 ianuarie 2010

Predarea unei muste

Recent, am citit o povestioara foarte interesanta. E vorba despre o musca. Obisnuita. O sa va dati seama ca poate fi oricare musca. Si la un moment dat a ajuns sa zboare cu avionul. O musca zburand cu avionul. Pare putin ciudat! Mai ciudat este ca ea credea ca, zburand, poate sa mentina in aer avionul. Ea credea ca, daca ar fi incetat sa zboare, avionul s-ar fi prabusit. Dar dupa ce a zburat o buna bucata de vreme, uitandu-se pe fereastra, a intrat in panica. Si-a dat seama ca nu poate tine pasul. Si-a dat seama ca avionul era cel care o transporta pe ea.
Oricare dintre noi putem fi o musca. Avem impresia ca noi facem lucrarea lui Dumnezeu. Avem impresia ca ii putem tine locul lui Dumnezeu. Ca Dumnezeu are neaparat nevoie de noi. Ca nu se poate dispensa de noi. Ca fara noi, lucrarea Lui este un esec. Noi ar trebui sa privim pe fereastra, sa privim la aripile lui Dumnezeu si sa vedem, de fapt, ca El este Cel care ne sustine. Ce poti face este sa te asezi si sa ai incredere.
Sa accepti puterea Lui. Sa accepti planul Lui. Sa te predai Lui.

Un comentariu:

jemiol spunea...

Toti suntem o mica musca intr-adevar. Trebuie sa avem curajul pentru a privi pe fereastra si umilinta de a accepta ceea ce vedem. Dumnezeu se poate dispensa de noi, insa noi nu.