miercuri, 3 februarie 2010

Dumnezeu te iubeste exact asa cum esti!

Am descoperit, de curand, cateva idei extreme de interesante, care m-au alinat si incurajat foarte mult. De aceea voiam sa va expun si voua cateva dintre aceste idei.

Dumnezeu te iubeste exact asa cum esti. Daca iti inchipui ca iubirea Lui pentru tine ar fi mai puternica daca credinta ta ar fi mai puternica, te inseli. Daca iti inchipui ca iubirea Lui ar fi mai adanca daca gandurile tale ar fi mai profunde, te inseli din nou. Nu confunda dragostea lui Dumnezeu cu dragostea oamenilor. Dragostea oamenilor creste adesea in raport cu performantele tale si descreste atunci cand gresesti. Nu e la fel si cu dragostea lui Dumnezeu. El te iubeste exact in postura in care te afli. Dragostea lui Dumnezeu nu inceteaza niciodata. Nici daca Il sfidam. Il ignoram. Il respingem. Il dispretuim. Nici daca nu-L ascultam. El nu se schimba. Bunatatea noastra nu o poate spori. Credinta noastra nu ne face sa o meritam, nici ignoranta noastra nu ne pune in pericolul de a o pierde. Dumnezeu nu ne iubeste mai putin daca esuam sau mai mult daca izbutim in ceva. Dragostea lui Dumnezeu nu inceteaza niciodata.

Dumnezeu te iubeste asa cum esti, insa refuza sa te lase asa.

2 comentarii:

inimioara spunea...

Dragostea lui Dumnezeu nu te lasa rece si neschimbat...transforma gheata din inima si te modeleaza chiar daca e un proces dureros...

simgramancri spunea...

Paradoxul este ca durerea poate fi placuta. Poate cea mai placuta experienta...