duminică, 2 august 2009

Real Madrid i-a asigurat picioarele lui Cristiano Ronaldo pentru suma de 100 milioane de euro. Asta inseamna 50 de milioane de euro pentru fiecare picior. Interesant e cat valoreaza creierul lui... Cam care ar fi suma cu care sa fie asigurat creierul unui fotbalist? Oare e valabila zicala in cazul fotbalistilor: Unde nu e cap, vai de picioare! De ce oare au parte de asemenea sume doar cei care lucreaza (si gandesc...) cu picioarele? Care credeti ca este suma pentru care v-ati asigura picioarele? Dar creierul?
Gripa porcina face ravagii in Romania. De curand s-a anuntat ca numarul de cazuri de gripa porcina a ajuns la 163 si se pare ca acest numar va creste vertiginos in viitorul apropiat. Chiar daca apropiatii tai sunt bine, sanatosi, tot ai o mica temere ca ai putea sa te imbolnavesti si tu. La cea mai mica urma de tuse sau raceala te gandesti: Oare sa am ghinionul asta? Nu e paradoxal ca poti sa fii toata viata vegetarian si sa mori atat de porcesc?
Cum poate sa nu-ti fie frica sa zbori cu avionul, cand nu e saptamana fara ca un avion sa se prabuseasca... In orice alt tip de accident ai sanse sa scapi. In urma prabusirii unui avion nici nu-ti mai gasesc trupul. Va place sa calatoriti cu avionul? Sau apelati la mijloacele de transport in care sansele de supravietuire cresc in urma unui accident? Care este pana la urma mijlocul de transport cel mai sigur?
De ce bebelusii nu fac niciodata rugaciunea inainte de masa?
Ministrul Educatiei doreste ca anul viitor Bacalaureatul sa se dea la 3 materii si in doua etape. Parerea mea ca este mult prea greu. Cel mai bine ar fi ca examenul sa se desfasoare sub forma unui interviu, in care intrebarile sa fie de genul:
- De ce vrei sa termini liceul?
- Ce faci dupa ce intri in posesia diplomei de Bacalaureat?
- In ce tara pleci sa muncesti dupa ce iei bacalaureatul asta de doi lei?
Si asa cred ca ar fi greu pentru unii...