luni, 3 august 2009

O stire spune ca iar incep protestele profesorilor, fiindca nu le-au fost respectate drepturile salariale castigate prin lege. E a 666 greva a profesorilor din 1990 incoace. Au avut aceste greve vreun rezultat pana acum? Da... Profesorii au crezut mereu ca se va schimba ceva in bine... La cat mai multe...

Ce necaz a venit pe saracul Mutu... Mi s-a parut intr-adevar putin cam dura decizia tribunalului, prin care Adi Mutu trebuie sa plateasca acum clubului Chelsea 17 milioane de euro dar justitia e justitie. Acum Mutulica trebuie sa gaseasca modalitati de a face economii:
- Consuelo se va imbraca de la second hand.
- Mario probabil nu va mai vedea pensia alimentara.
- Mutu probabil va trebui sa isi ia si un serviciu de noapte.
- Va incepe sa tina post miercuri si vineri.
- Mutu va trebui sa devina in sfarsit un fotbalist adevarat, astfel incat sa apara o echipa care sa ii ofere un salariu mai mare.
Lasand gluma la o parte, chiar imi pare rau de Adi Mutu. O sa incerc sa-l ajut cum pot. Romania are nevoie disperata de el.

Se topesc ghetarii si in Islanda... Dar ce va ingrijorati? Nu generatia noastra va avea de suferit de pe urma acestei incalziri globale... Oare chiar e reala faza asta cu topirea ghetarilor sau e doar o mare cacealma?
Rezervele de petrol se epuizeaza mai repede decat se estimase initial. Din cate stiam eu se presupune ca acestea vor fi epuizate in circa 40 de ani. Sfatul meu e sa va faceti provizii de benzina inca de pe acum.
Opozitia a castigat alegerile in Moldova. Am o presimtire ca ei o vor duce mai rau decat am dus-o noi dupa ce am scapat de comunisti. Sa vedem cine va fi presedinte...
S-a demonstrat stiintific! Cimpanzeii au ureche muzicala! Mi-e si frica sa mai cant vreodata. Cine stie ce veti spune despre mine!?
Ce surpriza poti sa ai sa te trezesti impuscat in cap in timp ce asculti o manea nevinovata, in masina, cu boxele la limita maxima a decibelilor, in mijlocul unui sat fruntas din judetul Galati. Mai mult, esti un baiat altruist si nu vrei sa te bucuri singur de acordurile impunatoare a compozitiilor lui Dan Bursuc si Vali Vijelie si iti doresti ca toata localitatea sa se bucure impreuna cu tine. Ghinionul tau e ca un politist, mare fan Mozart sau Beethoven, nu este prea incantat de hobbyurile tale si pac-pac, scoate pistolul din dotare si te linisteste pe loc cu cateva focuri. Din fericire, e posibil ca taranul (si aici nu ma refer la locuitorii satelor noastre) sa mai poata asculta si altadata manele. Pentru binele lui sper sa-si ia casti...

P.S. Din nefericire, nu a mai apucat...